Kle en brødformmed bakepapir (ellers får du aldri kjøttet ut igjen), ha i farsen og topp med et raust dryss av balsamicokrem til overflaten er nesten sort, dette gir god smak
Pass på at alle hull blir fylt. Dekk bollen med plast for hevingHa tomatene oppi deigen og elt videre. Når deigen er ferdig hevet, slår du den ned i bollen igjen med en sleiv eller slikkepott
Sterke kjøttbollerDisse er kjempegode i pitabrød, med litt salat , hvitløksrømmeog salsa til. Bruk om lag halvparten av deigen fra grunnoppskriften - bruk små mengder mjøl, og jobb ut til to sirkelformedebrød - som du setter til heving på en smurt stekeplate
Kjøttboller med chili*Scampi med sweet chili*Tomatfylt kylling*Svinefilet med spekeskinkePai med spinat, paprika og løkOvnsstekte totenpoteter*Kikert og avokadosalatFalaffelGrønn salatTomatsalat*Tomatsalsa*Appelsinaioli*UrterømmeFoccaccia*Noen av oppskriftene har jeg laget tidligere, mens en og annen rett var helt ny