Oppskriften er fra Wencheskjøkken (trykk HER), med noen endringer. Jeg har brukt denne oppskriften tidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller
(Inspirasjon til brødet er hentet fra Wencheskjøkken - God Morgen Norge) Til tre brød trenger du. Hvelv brødene ut fra formene med en gang, legg dem på en rist og dekk over med et kjøkkenhåndkle
sukker og kardemomme til søte hveteboller. eller boller. pepperoni, kjøttboller, stekt sopp eller annet. Til fine hveteboller tilsett 1 ½ dl sukker og 1 ts kardemommme og bruk. Rør sammen, tilsett fiberhusk og jyttemel og la kjøkken maskinen gå i ca 5 - 8. 1 pk semper finmel (uten fiber til fine boller, med fiber til grov bakst)
Gjest på kjøkkenet er Torunn Nordbø, Opplysningskontoret for brød og korn. 5 minutter i kjøkkenmaskin. Dekk over med et kjøkkenhåndkle og en plastpose og etterhev i 45 – 60 minutter. 5 minutter i kjøkkenmaskin)
Jeg ser ikke på meg selv som noen super kokk eller veldig flink baker, men jeg synes det er utrolig moro å stå på kjøkkenet å prøve meg frem med forskjellige ting og nye utfordringer