I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Fremgangsmåte Smelt smør og bland i melk, la det bli fingervarmt før du løser tørrgjær oppi. Jeg hadde ikke speltmel nok til å følge oppskriften min helt, så dette ble på en måte en ny – igjen
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
rull så ut små boller som du bruner lett i en panne med smør. ) kylling boller. legg de så over i en ildfastform og stek dem i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter
I tradisjonen tro kommer jeg med sunne fastelavnsboller, sukker- ogglutenfrie. Jada, jeg vet vet – man skal spise ordentlig boller på selveste dagen, det er kun én dag i året osv, men er det ikke fint at man kan spise boller på en helt vanlig dag også, til frokost til og med
Spesielt ettersom jeg tidligere i dag har bakt boller. ) Jeg har akkurat tatt på ullsokker, ullundertøy og tidenes kosegenser etter å ha gått en lang og ganske kald tur
Du kan bruke grove boller med urtefyll på tapasbordet, til lunsj og noen ganger er det nok med tzatziki, oliven og en deilig salat til brødene – kanskje en gresk bondesalat