Uten nøtter. Kok opp melk, smør ogmelis. ♥ Tilpass melmengden. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Trill runde boller, og trykk de flate. I dag har jeg fyllt fryseren med boller. Vaniljekrem kan aldri gå feil og er perfekt til påske Sjokolade Karamell (Se her for oppskrift på hjemmelagetkaramell
Kok opp melk, smør ogmelis. Rør gjæren ut i væsken eller ha tørrgjær i melet. Det går fint å bruke denne deigen til å lage kanelboller, skolebrød, kringle og andre typer gjærbakst
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Fremgangsmåte Smelt smør og bland i melk, la det bli fingervarmt før du løser tørrgjær oppi. Jeg hadde ikke speltmel nok til å følge oppskriften min helt, så dette ble på en måte en ny – igjen
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l