Elgkjøttet er tildels en krevende kjøttype hvis man ønsker mørt kjøtt. I går formiddag kom jeg på at til søndagsmiddag denne uken skulle vi ha noe med elg
Her får du dagfersk fisk, nylig omsatt og oppdelt, som du kan kjøpe rett fra fiskehandlerne og nyte i mathallen over anlegget… er du vant til å kjøpe sushi-sett som består av risballer med laks, må du nok omstille deg litt
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Smak til med salt og peppar, og eventuelt litt ferskpressa sitronsaft for å heve smaken. Føda gjev eit mildt, søtleg kjøtt som berre sjøkreps ogtil dels kongekrabben kan konkurrere med
* Rens og hakk løk og evnt hvitløk* Fres kjøttog løk i en jerngryte eller stekepanne* Tilsett krydder* Ha i buljong, tomatbønner og tomater og la det koke opp* Tilsett grønnsaker og la suppen trekke noen minutterVoila
Nå skal jeg justere og perfeksjonere, og kanskje prøve gresskar som tilbehørtilkjøtt. Dette fikk koke til gresskaret var mørt og ble deretter stavmikset til en glatt suppe
Sterke kjøttbollerDisse er kjempegode i pitabrød, med litt salat , hvitløksrømme og salsa til. Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tilleggtil at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker