Ja, jeg elsker å fylle bollermed alskens godt, som pistasj og bringebær. Hva kan man gjøre med en bolledeig, har du noen tips for å “pimpe” opp hverdagsbollene var spørsmålet jeg fikk av en Dagblad journalist
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
*Mandelmassen has i sammen med eggehvitte blandingen og farge tilsettes og alt blandes god sammen. I dag skal jeg dele min oppskrift på disse herlige bringebærmakronene
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
Deretter tar du på et nytt lag medbringebær og krem. Denne desserten krever litt tålmodighet (og litt større dessertglass enn det vi hadde), men man belønnes med smaken av sommer midt i november
Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekake med smak av bringebær og kvit sjokolade
Man kan mikse og variere med ingredienser og man vil være helt sikker på hva den inneholder. Ha i bringebærene, chia, lønnesirup, kokos, sitron og vanilje