Rør gjæren ut i lunketmelk med sukkeret. Bollene er formet som en "S" der av navnet S boller. De er saftige og myke, penslet med smør etter steking deretter dyppet i strø av sukker og vanilje
Smuldre gjæren i bakebolle og hell over lunkenmelk, (pass på at melken ikke er for varm). I dag blir det bollertil dugnadsgjengen, og det ble noen makeløse gode boller
Baker alltidblåbærboller når jeg kan finne dem i skogen eller i butikken, bruker bare de små som vokser i naturen, de har den beste smaken og aromaen … Ikke bekymre deg om noen av dem vil sprekke mens baking, dette kan også se fin ut, men smaken av boller er uforglemmelig, du skal sikker komme tilbaketil dem, de virkelig er deilige
Juster med mer mel om nødvendig. Dette er Berlinerboller uten fyll, såkalteSolboller fra Tromsø. januar, er det tradisjon å spise disse bollene med varm sjokoladetil
Denne ukens favoritt oppskrift er fra "LindasBakskola" Linda har laget en heltherlig kake med utgangspunkt i boller med krem eller "Semmeltårta" som det heter på svensk