- Sett deigen til heving i 30 minutter- trill bollene og la de etterheve i 1 time- Pensl de med egg - Sett i ovnen i 10-15 minutter - 180 grader. Gir ca 50 boller. ca 50 boller
Dermed blir dette et supert alternativ til fløte i mange matretter og bakst. Tørrmelken veier dessuten lite og er mye lettere å bære på enn fersk melk, og kan fint oppbevares i skapet sammen med andre tørrvarer
Jeg syns det er så fint at både bakst og desserter kan lages på sunnere vis, og akkurat denne uken holder X-life et stort salg på alt du trenger til sunnere baking
Dersom dette er nødvendig så er det viktig å ha alternativer, for eksempel sunnere bærpai, pannekaker, boller eller sjokoladekake, slik at man kan kose seg med noe som ikke nødvendigvis er så usunt
Det e så mange glutenfribrød/Bolle oppskrifta som blir fort tørr. Baksten er tung og kompakt Siden glutenfribakst er vanskeligere å få til enn bakst MED gluten gjør at jeg anbefaler alle som IKKE har cøliaki eller plages veldig med gluten intoleranse, og bake MED gluten
Pisk eggehviten i en bolle og tilsett Sukrin gold litt etter litt helt til du har en stiv marengs. Har igjennom en endret livsstil beholdt min egenproduksjon og lever i dag uten bruk av insulin
Ha litt melis og vann i en bolle og ha det over wienerbrødene om du ønsker. Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de