1 elgstek fra bog eller lår. Hei igjen og god påske til alle dere leserne der ute i verden. påsken er en tid hvor man som oftest koser seg med litt ekstra god mat og drikke
800 gram lammekjøtt (fra bog/lår/evt grytekjøtt)/ 4 tomater, evt 16 cherrytomater (en kan også bruke en boks hermetiske tomater)/ 4 poteter/ 2 gulrøtter/ 4 fedd hvitløk/ 3 løk/ 1 glass fetaost med olje, evt 1 pk fetaost/ Extra virgin olivenolje/ salt og pepper/ oregano eller rosmarin/ aluminiumsfolie eller leirgryte
Jeg kjøpte en lamme-bog,Gubben beinet den ut og jeg kokte kraft. Ca 600 g lammekjøtt, bog, i biter1 pastinakk3-4 sjalottløk2 små gulrøtter3-4 sopp2 dl kremfløte1,5 dl eplemost/hvitvin3 dl kraftsalt og pepperca 2ss soyasausOlje til steking, + ca 2 ss hvetemel . Ca 600 g lammekjøtt, bog, i biter
(Bog eller høyrygg). Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag. Kjøtt i mørke, eller sosekjøtt som den også kalles, var en veldig vanlig søndagsrett i gamle dager, på 50- og 60 – tallet
Ca 1 kg slagside av lam/ ekstra lammekjøtt til å ha inni rullen, vi kjøpte en bog på 1,5 kg, da ble det litt til overs/ 1 løk/ 3 plater gelatin/ Krydderblanding. Skjær kjøtt fra bog eller stek i strimler ca 1 cm tykke, legg på slagsida
Fjern gelé fra bog/picnic skinke og skjær opp i biter. 1 boks picnicskinke/bogskinke. I tillegg til å være veldig sunn og god på smak er denne søtpotetpaien både enkel og rask å lage