Bocuse d or oppskrifter oppskrifter

Forgyllet fetter

Forgyllet fetter

Det var på sin plass fordi på tross av den litt grå fargen, er seien en skikkelig smakfull kar. Så lenge det er ferske råvarer – alt er bedre enn mel- og melkbaserte fiskekakene du plukker opp i butikken som verken lukter, smaker eller husker hav
Verdens beste skreifisk får du i nordens Paris

Verdens beste skreifisk får du i nordens Paris

Etter Bocused’Or i Lyon gikk reisen direkte til Tromsø–også kjent som «Nordens Paris». Etter en uke med trusler og bestikkelser i godGudfaren-stil har jeg nå fått has på kokkens oppskrifter

Lyntur til Lyon

Hellstrøms favorittby, fordi han elsker å spise hos Paul Bocuse. Keiser Augustus gjorde som store menn før ham

En reise langs Rhône.

Det er bare å droppe innom den berømte mathallen Les Halles de Paul Bocuse oppkalt etter den berømte kokken Paul Bocuse, og få syn for segn

Mat til jul?

Dersomdu har lyst til å lære å lage mat, hvorfor ikke gjøre det av Tom VictorGausdal, sølvvinner av Bocused’Or og med erfaring fra Statholdergaarden
Beste frokost og lunch i Lyon!

Beste frokost og lunch i Lyon!

Michelinkokken som dessverredøde i år, og har gitt sitt navn til Bocused’Or, kokkenes VM. Fra Lumiére-brødrene som oppfant kinoen til Paul Bocuse (med kokkehatt)
Lanseringsfest av Lerstangkylling

Lanseringsfest av Lerstangkylling

Dette er en helt ny saktevoksende og naturlig kyllingrase i Norge. Bildet er lånt av Meny. Dette var en sann gledefor en matelsker som meg
Piggvar Portobello skritt for skritt

Piggvar Portobello skritt for skritt

Det er på ingen måte flaut, vi skal jo ikke delta i Bocused´or. Om denne er fra norskoppdrett vites ikke, glemte å spørre om det

Påskesuppe

Hold koppen på skrå ned i kokevannet så det kommer litt vann ned i den og la egget forsiktig gli ned i vannet