Jeg har nå lært meg at for å få kokosmakroner som er spø på utsiden og skikkelig seige inni, så er det vikitg at massen varmes opp, i stedet for å piskes
fa=bloggerfy. Da har jeg startet med forberedelsene til årets julebakst. Det har vært en travel høst med mye "blogg - jobbing" på meg men også med tid til litt kos
blogg. Inspirasjon til julebakst. Havreflarn, Pepperkaker og hvite kakemenn er standard julebakst hos oss, mens fløtekarameller, brente mandler, troika, Sarah Bernard snipper, konfekt og annen deilig sjokolade er kommet med i de senere årene
Den har tross alt vært den mest populære oppskrifta her på bloggen i det siste. Nordlandslefse hører naturlig hjemme i julebaksten og selv om jeg delte denne oppskrifta med dere i fjor, synes jeg den fortjener litt ekstra oppmerksomhet
Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg sliter veldig med å holde meg unna julebaksten. Da jeg var i ekstremt bakehumør i morges, måtte jeg komme opp med noe som holdt meg unna julebaksten
Nå håper jeg dere er klare for jul og julebakst. Hei. For nå er det like før moroa begynner. Julekalender til junior er nesten på plass, juledekoren venter på å komme på plass i huset og det røde forkleet skal finnes frem
#hverdagskos #jul #julebakst #sjuslag #mat #oppskrift. Det har i hvert fall jeg tenkt til, jeg elsker å bake og skal derfor kose meg med julebakst de neste 6 ukene