Har også registrert at det finnes andre typer hvit bacalao,denne har jeg fra min søster Cecilie. Det finnes mange typer bacalao, men dette er etter min smak den eneste veldig gode
Hun har mange gode oppskrifter og hun har også en blogg, som du kan sjekke ut her. Vi blogges om litt. Denne gangen fant jeg oppskriften fra boka Fristende lavkarbo av Cecilie Theiste-Bratli
Og det var akkurat det jeg snakket om med Cecilie som er kinesiolog som jeg går til når det trengs. Rens og findel hvitløken eller bruk hvitløkspresse, ha den i en panne med smør eller olje og surr den, Cecilie brukte å raspe guleroten, men helt ærlig så giddet jeg ikke det, så jeg bare finhakket guleroten, og hadde den sammen med hvitløken for da trengte den litt mer varme
Hun har forøvrig også en veldig bra blogg med samme navn (). Fant oppskriften i Cecilie Theiste-Bratli sin superlekre kokebok «Fristende lavkarbo» (Løp og kjøp
Kokosmel blandet med arrowrootstivelse gir en kjempesaftig kake, som er litt lettere og smaker litt mindre av kokosmel enn en kake basert utelukkende på kokosmel (det går så klart an å bruke bare kokosmel også, og da anbefaler jeg å bruke oppskriften til Cecilie fra Fristende Lavkarbo på kake med sjokoladetrøfler)