Blir saltet kjøtt for salt ved steking oppskrifter

Ufisk  x  3. Ved to av dem

Ufisk x 3. Ved to av dem

Slik blir en fisk som tidligere gikk på sjøen eller ble eksportert, en dyr fisk på de fineste restauranter
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Langtidssteking gjør ikke bare at kjøttetblir mørt og saftig, men også at den naturlige kjøttsmaken utvikler seg, så salt og krydder nesten blir overflødig
Hjortefilet med rødvinssaus

Hjortefilet med rødvinssaus

Fres sjalottløk og sukker i litt olje til sukkeret smelter og løken blir blank. Det vil samle seg litt kjøttkraft inni foliepakkene, som man kan ha i sausen for ekstra god smak
Mjuuugly's Thaisuppe!

Mjuuugly's Thaisuppe!

- Jo lenger suppa får stå å putre, jo bedre blir den. Det var etter jeg fant ut av quorn at jeg sluttet å spise dyre-og fuglekjøtt, rett og slett fordi quorn innfridde alt jeg ønsket av kjøtt
Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Selv prøver jeg meg frem hver sommer og høst, og som oftest blir resultatet bra. Derfor kan noen få dråper i salaten eller sausen, på kokt, stekt eller grillet kjøtt, eller i en marinade, gi en himmelsk smaksrikdom
INDISK SVINEGRYTE

INDISK SVINEGRYTE

Blir det restemat igjen så tilsett litt kraft ved oppvarming. Linsegryte med saltkjøtt. La kjøttet ligge i kjelen og kraften natten over
Luke nr. 20: Hjemmelaget grov landpølse

Luke nr. 20: Hjemmelaget grov landpølse

Er det mindre bør du kjøpe til ekstra spekk slik at pølsene ikke blirfor tørre). Medisteren ble ikke så vellykket som vi ønsket, så den må testes ut på nytt før det blir en blogg av det
AFRIKANSK KYLLINGGRYTE

AFRIKANSK KYLLINGGRYTE

Disse blir revet i mindre biter og enten dyppes i sausen eller fylles med kjøtt og saus o. De blir ofte stekt i spesielle injerapanner, men en vanlig nonstick stekepanne går helt fint
Risotto med bondebønner og gresskar

Risotto med bondebønner og gresskar

Riv parmesanen og rør den inn sammen med persille, pepper og smak om det er behov for ekstra salt (vanligvis holder det med saltet fra buljongen og parmesanen, men bruker du usaltet grønnsakskraft trenger du salt)
Burger med stil!

Burger med stil!

da blir bakingen mye lettere. Når det gjelder selve burgeren så bruker jeg kun kjøtt av god kvalitet, røkt skogsbacon som jeg finhakker og blander inn i karbonadedeigen for å få inn litt fett og ekstra smak
Innbakte biffstrimler med ristede sesamfrø

Innbakte biffstrimler med ristede sesamfrø

Jeg foretrekker å bruke en bolle/ dyp tallerken til eggene og en større form/ brett til melet, slik at jeg lett kan dekke hele kjøttbitene raskt og uten for mye kliss
Svineknoke med coleslaw

Svineknoke med coleslaw

Du får ikke mørere og mer smakfullt kjøtt enn det som sitter på bein, og ved langtidstilberedning er du garantert et mørt og saftig resultat
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

- Sil kraften, men behold alt «grumset» som blir igjen i silen (jeg bruker en vanlig melsikt). Gni steken tørr med tørkepapir, slik at du får saltet og pepperet til å feste seg