Blekksprut. Når det er sagt kan denne retten også godt spises akkurat som den er, uten noe annet til. For selv om jeg gjerne reiser langt for å handle ingredienser som holder seg godt og kan brukes mange ganger, er det begrenset hvor mye innsats man legger i ett enkelt måltid
Her er det salat med fersk blekksprut og stjerneanis, blåskjellgryte med spinat ( i nydelig karrisaus), fjærkreterrine, kalvekjøttpicatta med kjørvel og biff med pasta i rødvinsaus
) men hvem vet, kanskje jeg også prøver meg på stekte biller, korean barbeque må jo absolutt prøves, MEN levende blekksprut tror jeg nok kommer til å forbli uprøvd, de synes jeg høres litt for vågalt ut, og med kvelningsfaren må jeg si at jeg er litt for glad i mitt eget liv til å utsette meg selv for noe sånt
Det mest vågale er kanskje frityrstekt blekksprut, men det har vell de fleste spist. – Når jeg er hjemme alene ser jeg ikke mye på film eller TV, så det siste som stod på var vell Pirates of the Carribean i helgen som var
da vi skulle kjøpe varene var det mannen som svarte først på pris, men konen viftet vekk det han sa og fortalte oss enkeltpris, hun var kanskje mer vant med tursister enn mannen ,) Blekkspruter, jeg har bare smakt på en type blekksprut her nede og det er squid, om den var rå eller ikke fikk jeg aldri noe svar på, men det er helt greit, fiskemat smaker generelt lite hvis man ikke salter eller krydrer, og jeg for min egen del elsker fiskekrydder, så fiske her nede i Korea gir meg svært lite med mindre jeg lager den selv