De somikkelukkerseg når du knipser på de og de som er i stykker kaster du. Enkelt og raskt å tilberede, samt et mettende måltid da du spiser kraften som suppe
De som er lukket skal ikke spises og må kastes. De blåskjellenesom har åpnet seg er ferdige. til (juster denne tiden ettersom hvor mange skjell som åpnet seg etter første damping) til skjellene har åpnet seg
Det er viktig at du IKKE spiser skjell somikkelukkerseg. Det kan være smart å kjøpe litt ekstra blåskjell i tilfelle du er uheldig å finne flere som er åpnet og somikke vil lukke seg
Kast skjellene somikke er åpnet. Jeg pleier å servere denne som en del av et tapasbord. Lag blåskjellene etter oppskriften over, men ikke tilsett den ekstra olivenoljen
Åpne skjell somikkelukkerseg skal kastes. Vi er så utrolig heldige som har hytte på en øy, og i påsken sanket vi blåskjell og lagde i stand et himmelsk måltid
I dag serverer jeg noen som er ganske spicy og kiler smaksløkene. vis de ikkelukkerseg må de kastes. Dessverre spiser ikke mannen min noen former for skjell så det er ikke så ofte jeg lager det, men hadde det vært opp til meg hadde dette stått på middagsbordet ofte
Kast skjell somikkelukkerseg når du kakker på skallet. De somikke er åpne, må du kaste. Tilsett blåskjellene og hvitvin, legg på lokk og damp skjellene til de åpner seg