Nå som det endelig går det an å mekke en balje medblåskjell på en alminnelig hverdag etter å ha handlet inn råvarene i full fart på nærbutikke, er det ingen grunn til å vente
Jeg serverte dem medpommesfrites, saltet med Maldon salt og nystekte hvitløksbaguetter. Legg halvparten av blåskjellene på ett dobbelt lag med aluminumsfolie,
Selv om blåskjell i hvitvin kanskje er mest kjent for oss nordmenn er blåskjell dampet i øl en like stor klassiker i Europa - og aller helst medpommesfrites ved siden av
Dampet blåskjellmedpommesfrites. Moules-frites, Blåskjellmed hvitløk og basilikum. Du kan variere smakene i det uendelige, her er en god oppskrift med øl, appelsin, rødløk og fennikel
Server blåskjellenemed godt brød og/eller pommesfritesmed havsalt. Jeg er så glad i blåskjell, dette er vel den sjette oppskriften medblåskjell på bloggen
Sjekk om blåskjellene er levende ved å kakke dem med en kniv el. Varm en stor kjele på medium varme. Server også gjerne pommesfrites, godt brød og aioli ved siden av Ingredienser
Serveres med godt brød eller pommesfrites. Legg halvparten av blåskjellene på ett dobbelt lag med aluminumsfolie, legg den andre halvparten på ett annet dobbelt lag med folie, så du får en pakke per porsjon
Det er ikke lett å stå i mot fristelsen som ferske blåskjell på denne tiden av året. Vi kjørte helgen i gang med hjemmelaget, for første gang, moules frites
Server blåskjellenemed godt brød eller pommesfritesmed masse Maldon salt - og gjerne ett glass Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sèvre et Maine sur Lie
Første gangen jeg spiste Merguez, var som ”Merguez moules frites”, eller på norsk, Merguez medblåskjell og pommesfrites, en gang for lenge siden i Normandie