Tilset blåskjell, persille, kvitlauk og tomater. Fres raudlauk og chorizo i eit par min. Husk at du aldri skal eta blåskjell som ikkje åpner seg, eller som du ser er ødelagt
Man skulle kanskje tro at chorizoen ville overdøve blåskjellsmaken, men sånn er det faktisk ikke. Det nærmer seg slutten for perioden hvor blåskjellene er på sitt aller beste
Skjær fisken i terninger og legg i folie sammen med blåskjellene og biter av chorizo. Dette er en skikkelig snadder fiskemiddag med laks, steinbit, isgalte og blåskjell
Risotto med reker og blåskjell. Spaghetti med chorizo & posjert egg. Chorizo inneholder såpass masse sterke gode smaker så den ikke egner seg som hovedingrediens, men gjør underverker i riktig kombinasjon med andre ingredienser
Kok opp blåskjellkraften og tilsett risottorisen, chorizopølse i tynne skiver og safran. Myk og kremaktig risotto med en herlig smak, en risotto kokt på blåskjell og rekekraft sammen med fenikkel og dill, et bedre måltid må du lete lenge etter
Skrubb blåskjellene med en stiv børste. papas arugadas con mojo, patatas bravas, tapenade, albondigas, aioli og hotte scampi i tillegg til stekt chorizo, oliven, manchego ost og serrano skinke
Så har du i haalvparten av hvitvin og kraft, lar dette koke inn under omrøring og så har jeg i resten vesken og erteneså har jeg i blekksprutog resten av ingredienseneSå lar jeg et lokk over og lot det koke på medium varme til alt var ferdig, et sikkert tegn er at blåskjellene åpner seg
Damp blåskjell i ca. Tilsett resten av olje i pannen sammen med løk, chorizo, hvitløk og paprika. Legg blåskjell (med kraften), reker og kreps (med og uten skall) over ris,