Blåskjell chilli hvitløk hvitvin fløte tomater oppskrifter

En hel meny på grillen

Siljes Bruschetta med røkte blåskjell og chilimajones. Soltørkede tomater, hvitløk, grillet paprika og chili (For fremgangsmåte se under), finhakket gressløk, Alt hakkes og blandes
Sommerens fiskesuppe

Sommerens fiskesuppe

Blåskjell dampet i hvitvin eller Mojito, lager suppe av kokekraften og serverer noen blåskjell oppi suppa og resten ved siden av sammen med en stor bolle ferske reker – som tilbehør velger jeg fransk landbrød (nystekt så klart), et ferskt Foccaciabrød overstrødd med soltørka tomater og Flaksalt, alli olli (hvitløksmajones, majonesen lager jeg selv med en god olivenolje), en moden Brie og selvsagt en frisk hvitvin

Dampede blåskjell med sprøstekt chorizo.

Varm olivenoljen i kjelen, og fres finhakket løk og hvitløk til det blir blankt. Tilsett hvitvin og la det koke litt inn før du tilsetter fløte og hermetiske hakkede tomater