Finhakk chili og hvitløk. Fres chilli og hvitløk med en god klatt smør i ei vid gryte. Når grønnsakene er blanke rører du inn tomatpurre, deretter har du over blåskjellkraften, vann og fløte
Fres i olje finhakket hvitløk, chili og sjalottløk i en stor kjele. Rist litt på kjelen underveis Deretter fisker du skjellene opp med en hullsleiv, sper med fløte og krydrer med salt og pepper
Ha i løk, chili og hvitløk. Server blåskjellsuppen med focaccia, aioli og iskald hvitvin. FløteFriskchiliSitron2 dl hvitvinKorianderSalt og pepper1/2 rødløk1 fedd hvitløkVask og skyll skjellene. Ha i blåskjell, urter, saften av 1 sitron, hvitvin og nok fløte. 1 fedd hvitløk
Hakk løk, hvitløk og chili. Tatt ut blåskjellene og tilsatt kyllingkraft og fløte ♥. Tilsett fløte, kyllingkraft, jeg brukte vann og ett beger kyllingfond
Alt fra pannekaker, til ristede kamskjell og hvitvinsdampede blåskjell. Ha alltid en klype sukker i retter med tomat, en klype salt i retter med sjokolade, og sjokolade i chili con carne
Surr gulerøtter, sellerirot og chili sammen i en panne, tilsett hakkede tomater. Del opp sjalottløk, løk, purreløk og hvitløk i terninger, fres det lett i smør i en kasserolle
Siljes Bruschetta med røkte blåskjell og chilimajones. Røkte blåskjell. Soltørkede tomater, hvitløk, grillet paprika og chili (For fremgangsmåte se under), finhakket gressløk, Alt hakkes og blandes