Klem deigen utover bunn og kanter på formen. Her har du en kjempegod blåbærpai med smuldretopping som smaker deilig av kanel og pistasjnøtter (andre nøtter kan også brukes)
Bunn. Trykk ut i bunnen av kakeformen og sett kaldt, gjerne i fryser. Fordel fyllet jevnt over kakebunnen, pynt med hele blåbær til slutt og sett i fryseren til alt er stivnet
Å lage paibunnen går kjapt, selve fyllet er også kjapt å lage. Denne paideig oppskriften gir en dobbel oppskrift slik at du kan lage heldekkende lokk til paien
Alle mennesker med respekt for seg sjøl burde kunne lage en digg blåbærpai. Legg bringebær og blåbær i bunn (her kan man selvfølgelig justere blandingsforholdet og mengden litt)
Blåbærpai. (paien har en bunn og en topp, derfor doble mål). Det smakte jo faktisk veldig godt og dette er en enkel og sunn oppskrift, som du kan bytte ut blåbærene med de bærene du har for hånden
Løft leiven over i formen og klem deigen godt ut i kanten og ned i bunnen av formen. Paibunn. Kjevle 2/3 av deigen ut så stor at den dekker bunn og kanter av formen