Blåbærpai bunn oppskrift oppskrifter

Blåbærpai med smuldretopping

Blåbærpai med smuldretopping

Klem deigen utover bunn og kanter på formen. Her har du en kjempegod blåbærpai med smuldretopping som smaker deilig av kanel og pistasjnøtter (andre nøtter kan også brukes)
Blåbærpai laget av Jan Are

Blåbærpai laget av Jan Are

Bunn. Bunn. (30 cm diameter terteform). 150 g melange , romtemperert. 150 g sukker. 1 sammenpisket egg. 240 g hvetemel
Helt rå blåbærpai

Helt rå blåbærpai

Bunn. Trykk ut i bunnen av kakeformen og sett kaldt, gjerne i fryser. Fordel fyllet jevnt over kakebunnen, pynt med hele blåbær til slutt og sett i fryseren til alt er stivnet
LCHF Blåbær smuldrepai

LCHF Blåbær smuldrepai

Neste gang tror jeg at jeg skal prøve meg på en blåbærpai med hel bunn. - Blåbær som dekker bunnen på en paiform
Sunn vegetarquiche

Sunn vegetarquiche

I boka er det nemlig en deilig blåbærpaiBunn. Bunnen har jeg laget både grovere, magrere og mer proteinrik enn vanlig
Blåbærpai

Blåbærpai

Og hva passer vel bedre enn en lun blåbærpai og en god kopp te på en kjølig sensommer / tidlig høstkveld
Blåbærpai med vaniljekrem

Blåbærpai med vaniljekrem

Blir ekstra god med vaniljekrem i bunn, og taper seg heller ikke med is ved siden av. Fin paiform med oppskrift

Frisk blåbærpai

Å lage paibunnen går kjapt, selve fyllet er også kjapt å lage. Denne paideig oppskriften gir en dobbel oppskrift slik at du kan lage heldekkende lokk til paien
Smuldrepai med blåbær og bringebær

Smuldrepai med blåbær og bringebær

Alle mennesker med respekt for seg sjøl burde kunne lage en digg blåbærpai. Legg bringebær og blåbær i bunn (her kan man selvfølgelig justere blandingsforholdet og mengden litt)
Blåbærpai- smelter på tungen

Blåbærpai- smelter på tungen

Bunn. Kom over en spennende blåbærpaioppskrift, den måtte testes ut.  . ). Jeg har ikke paiform så laget denne i vanlig springform
Pai til søndagskaffen

Pai til søndagskaffen

Blåbærpai. (paien har en bunn og en topp, derfor doble mål). Det smakte jo faktisk veldig godt og dette er en enkel og sunn oppskrift, som du kan bytte ut blåbærene med de bærene du har for hånden

Blåbærpai

Løft leiven over i formen og klem deigen godt ut i kanten og ned i bunnen av formen.   Paibunn. Kjevle 2/3 av deigen ut så stor at den dekker bunn og kanter av formen

Sjuves deilige blåbærpai

Paibunn.  Igjen er det Christopher Sjuve som bidrar med oppskrift, men jeg har gjort små endringer etter hva jeg hadde tilgjengelig