Blåbærmuffins med ostekrem topping, mørk sjokolade og bringebær. Blåbærmuffins, bringebærmuffins, gulrotmuffins, sjokolademuffins, bananmuffins, vaniljemuffins m
Ingredienser topping. Hadde både bær og kremost liggende i kjøleskapet som vi trengte å brukeopp før vi drar til Dubai, da ble det å lage glutenfrie muffins
Blåbærenetiltoppingen er KUN pynt, de smaker ikke blåbær, og er, etter min smak, IKKE "ekte" blåbær" siden de ikke er blå inni, men grønne og smaksløse
Havregryn tiltopping. Disse muffinsene er raske og tilberede, smaker godt, og kan puttes i fryseren. I denne oppskriften er smøret byttet ut med olje og yoghurt, jeg har brukt frosne blåbær som fyll, men du kan bruke andre frosne bærtyper, det er heller ingen ting i veien for at du kan bruke stivt syltetøy eller friske bær
Det blir ganske mye topping, hvis du ikke vil bruke alt kan du fryse ned det du har til overs, og bruke det til ande oppskrifter som for eksempel topping på blåbærmuffins
Gulrotkake, blåbærmuffins, eplekake, bløtkake er noken eksempel. ♦ Acai pulver er eit utrulig næringsrikt pulver med dobbelt så masse antioksidanter som blåbær
Lag en topping av hakkede mandler, sukrin og kanel og dryss over muffinsen før steking. Topping. Pisk egg og sukrin til eggedosis, bland i vaniljekesam og resten av krydder/det tørre
Hvis du ikke skal ha topping på, slik som disse blåbærmuffinsene, så liker jeg å fylle formene litt mer enn halvfulle slik at de hever over kanten og får en liten topp