Lørdagen plukket jeg blåbæra som jeg brukte i denne klippekransen på søndagen. Vaniljekremen jeg valgte å bruke var av typen «Mors hjemmebakte» kakefyll med vaniljesmak
Blåbær er en nydelig liten sak, full i antioksidanter (det er bra for kroppen) og så herli på smak, det finnes et mangfold av herlige oppskrifter medblåbær - det er vanskelig å finne en favoritt
Jeg brukte druer, jordbær og blåbær, både for smak og utseende. Siden jeg denne gangen hadde bløtere fyll enn forrige gang (blir mye bløtere med plomme), så jeg i ettertid at jeg trolig burde ha strødd fyllet over kaken før jeg helte vaniljekremen over
♦ Sukkerfri blåbær smuldrepai medvaniljekrem i bunn HER. ♦ Frukt og bærsalat medvaniljekrem HER. No på sommarstid er det godt med litt lettere og friskere desserter
Se for eksempel Smuldrepai med epler og vaniljekrem og Smuldrepai medblåbær og vaniljekrem. Hva med å lage en lettvint og kjempegod Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem denne sommermandagen