Litt dårlig bildeav sluttproduktet da jeg ønsket å spise fisken mens den enda var varm. Sjøtungen har et ru skinn, deravnavnet, og tåler en omgang med oppvask(fiske)børsten
Teksten under bildetav pangasiusen er. Bildet over viser en Pangasius øverst, og en sjøtunge nederst. Dersom du hjelper til litt blir de som på bildet over
Her er noen bilder fra Arguineguin. Vi var der bare en uke, men fikk med oss litt av hvert. Jeg spiste en helt nydelig Sjøtunge sole Walesca med herlig kremet hvitvinsaus - og min bedre halvdel en supermør Entrecôte med poteter og en kjempegod peppersaus
Legg opp alt som på bildet. av fløten med ½ dl vann og finhakket dill. Ta ut og hold dem varme mens du har i resten av fløten og litt vermouth, og koker inn til ønsket konsistens
Her kan du egentlig bare følge forklaringen under bildene. Når du skal filetere sjøtungen, som ikke alltid er den letteste fisken å ha med å gjøre, lønner det seg å gjøre et lite snitt nede ved halen, drysse på litt salt for å få tak, og så dra hele fileten av med et kjøkkenhåndkle