Biffgryte med fløte oppskrifter

Biffgryte med hjemmelaget potetmos med hvitløk og gressløk

Biffgryte med hjemmelaget potetmos med hvitløk og gressløk

Mens du knuser har du oppi smør, hvitløk, fløte og gressløk. Denne biffgryten servert med en potetmos med hvitløk og gressløk passer perfekt en dag du har mye tid til å holde på på kjøkkenet, og hvis det er noen rester kan den serveres dagen etterpå også
Tomatisert biffgryte

Tomatisert biffgryte

Servert sammen med stekte poteter og en god salat har man den ultimate kosematen til helga. Ha over fløte til det så vidt dekker, og hermetiske tomater
Biffgryte med løvbiff

Biffgryte med løvbiff

Smuldre en buljongterning i gryten og ha i vann og fløte. Krydre det med salt og pepper og ha det over i en jerngryte
Kremet gryterett med svinekjøtt

Kremet gryterett med svinekjøtt

Biffgrytemed potetlokk og parmesan. Biffgryte Bouef Bourguiginon. Tilsett fløte i gryteretten og gi den et oppkok - smak til med salt og pepper
Viltgryte

Viltgryte

Biffgryte Bouef Bourguiginon. Tilsett fløte og gi gryta et oppkok - smak til med salt og pepper. Servér med litt rømme samt tyttebær eller rognebær- eller ripsgele
Biff Stroganoff i Crock-Pot ♫♫

Biff Stroganoff i Crock-Pot ♫♫

Kok gjerne ut pannen med vann, så du får med deg deg gode kraften. Meieriprodukter har en tendens til å skille seg når de blir kokt lenge, jeg tilsetter derfor fløte mot slutten av koketiden

Oppskrift - Pepperbiffgryte

Stek finhakket løk og paprika i en kaserolle med smør. En kjempe enkel og god biffgryte som er veldig enkel og lage ♥Du tenger
I DEN SORTE GRYTE

I DEN SORTE GRYTE

(Brasiliansk biffgryte. Rør inn tomatpuré og fløte. 2 1/2 dl kremfløte (evt. 50/50 melk og fløte). 2 1/2 dl kremfløte (evt. 50/50 melk og fløte)
Biffgryte med løk og sopp

Biffgryte med løk og sopp

Ha i kraft fløte og persille, og la det småkoke til det begynner å tykne. Stek kjøttet sammen med løk, sopp og hvitløk
Karlssons Biffgryte c",)

Karlssons Biffgryte c",)

Rør om og krydre med litt pepper. Hell over fløte, vin, sølvløk, tomatpure, tomat, gulrøtter i litt store skiver ca
Middag som imponerer: Kremet biffgryte

Middag som imponerer: Kremet biffgryte

Dersom du har lyst å briefe litt med kokkekunsten din, imponere daten eller svigers, dette er middagen du bør servere
Potetmos

Potetmos

Biffgryte Bouef Bourguiginon. Andebryst med tilbehør. 8 poteter6 ss smør2-3 dl melk1 dl fløteSalt og pepper. Skrell potetene og kok de godt møreForvarm ovnen på 250 graderHell av vannet og la de dampe 'tørre'Tilsett smørMos potetene med en potetstamper til det blir så fintmost som du vil ha de (jeg foretrekker litt grovmost)Spe på medfløte og melk, litt av gangen, til du får en passe konsistens (som en tykk grøt)Smak til med salt og pepperHell over i ildfast form og strø over litt salt og pepperStek under grill i noem minutter til du får en flott gylden farge