Brun løkenog bland den med kjøttet. Krydre med salt og pepper og legg kjøttet i en gryte. Det er ikke alltid fantasien er med meg når jeg må tenke annerledes enn jeg er vant med, så da er det kjekt å kunne finne inspirasjon på nett
Har du rester etter vegetar 'grytbitar' (eller lignende), biff, pølser eller annet så er dette perfekt å ha i denne retten - men absolutt ikke nødvendig
Begynn med å steke løk. Kinakål ogmais er hvertfall byttet ut med deilige smørstekte grønnsaker, og frityrstekte chips erstattes med crispi båtpoteter og en klype salt
Nydelig i viltsaus eller saus til biff. Samme metode som brun saus, men ofte medsoppkraft, einerbær og litt god sødme og bærsmak fra solbærgele eller lignende
Koreanske biff av svin med potetmos, asparges, sopp, cherrytomat med kokkens spesielle saus. Biffen smakte utsøkt, sausen var også fantastisk, med hint av rødvin komplenterte den retten fullstendig
I Asia brukes hvitløk ofte i kombinasjon med sitrongress, ingefær, koriander, chili og soyasaus. passer godt til å blande sammen med en rekke andre krydder, for eksempel chili, ingefær, hvitløk os sesamfrø
LØRDAG Bakt potet med dressing, ovnsbakt soppogbiffspyd. Jeg toppet tikka masalaen medbiff av ytrefilet som jeg skar i stenger, tredde på grillspyd og stekte raskt i pannen
Biffmedmaiskremog brekkbønner. Biffmed grillede tomater og pai. Biffen lagd på samme måte som over. Stek soppogløk til det meste av væsken er kokt ut, og krydre med salt og pepper