Beef Wellington er en klassisk rett hvor en indrefilet bakes innibutterdeig. Dersom du vil ha full kontroll på temperaturen på kjøttet kan du stikkeinn et steketermometeri kortenden
Jeg brukte "biffstykket" av indrefilèen, den tykke enden. Itillegg brukte jeg. Når biffen er god og varm pakker jeg den innialuminiumsfolie, og lar den hviletil alt det andre er klart
Ta fileten ut av stekeovn, pakk den innialuminiumsfolie og ett kjøkkenhåndkle utenpå der igjen. Pakk den inni stekeplast og sett inn ett steketermometer, hvis du vil følge med på temperatuen
Den tynneste delen ble knytt opp med hyssing for å få jevn tykkelse på biffen. Helstekt indrefilet kan man jo selvfølgelig også lage på stekepanne/iovnen
Å forberede biff er en lett og perfekt middag for mange. Indrefilet. Alt du trenger er å gni den inn med krydder og sette i et steketermometer, så tar den vare på seg selv iovnen
En bifftil far er ofte populært. Med store stykker bruker jeg steketermometer. På førstkommende søndag er det farsdag og da er det hyggelig og skjemme bort fine fedre
For å få biffenslik du vil ha den er det viktig med kjernetempratur, og kjøttstykket skal ikke stekes på for kraftig varme iovnenslik at det blir stekt forsiktig