Ekstra sprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Siden eldstemann er så utrolig glad i vafler testet jeg ut en egenkomponert vaffeloppskrift i går ettermiddag
Siden det er vaffeldagen i morgen kommer verdens bestevaffeloppskrift. Ekstra sprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier
Husk at vafler som avkjøles alene blir sprø – vafler som avkjøles oppå hverandre blir myke. La vaffeljernet bli godt og varmt før du steker vaflene med litt smør på jernet
Spis deg salig på verdens beste sjokoladevafler ♥. Siden det er selveste vaffeldagen om to dager så klinker jeg til med sprø sjokoladevafler med deilig mascarponekrem av lime og varm sjokoladeganache
Egentlig er det grove vafler med gulrot og hasselnøtter, men jeg er ikke så glad i hasselnøtter og storelsker av mandler ♥ MEN disse vaflene er de beste jeg noen gang har smakt, seriøst
Når sant skal sies, så tror jeg faktisk dette er noen av de beste vaflene jeg har spist noen gang, så disse kan du trygt prøve neste gang ♥ Vel bekomme
Smuldredrysset lages med store havregryn og mandelflak og blir sprøtt og crispy. Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min til smuldrelokket er sprøtt og gyllent. Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min til smuldrelokket er sprøtt og gyllent
Da blir de sprø og passer godt som topping på yoghurt, som en del av en granola eller jeg kjører dem i en kaffekvern til fint mel når jeg vil lage vafler eller lapper i en fei
Gjør du det, så er det du som lurer spirene og sørger for å få det beste ut av maten din. Da blir løsningen for meg å spire potente små spirer som knaser sprøtt mellom tennene