Avkjølt sjokoladekremblanding piskes luftig sammen med melis og vaniljesukker. Kremen på kaken ble til underveis, og jeg endte opp med å lage altfor mye
– Hell alt i en stor bolle (gjerne kjøkkemaskin bolle) og visp videre med kjøkkenmaskinen eller håndvisp til blandingen har blitt en hvit og luftig manrengsblanding
Så lag kaka dagen før du skal servere den, er mitt beste råd. Den mørke sjokoladen får vere med i den lekre, glatte kremen som eg har fylt og dekt kaka med
Dette må bare være verdens bestesjokoladekakemed en nydelig sjokoladekrem på toppen. Pisk den så opp med elektrisk mikser til den blir luftig og lysere i fargen
Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekeken de noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for de fleste av dere
Sikten er min beste venn. Kulden gjør at kremen stivner, og det gjør kaken mer medgjørlig. Ja, sjokolade som er i ferd med å oppløses i vann, ser ut som bæsj