Beste kjøtt på elg oppskrifter

Vinterens beste chili con carne!

Vinterens beste chili con carne!

Kjøttet er valgfritt, for bønnene har mer enn nok protein i seg selv. - Smelt smør og olje i en stor tykkbunnet gryte middels varme, og stek løk og hvitløk mykt
Sosekjøtt av elg med blomkålmos

Sosekjøtt av elg med blomkålmos

Sosekjøtt er bare noe av det aller beste som finnes. Varm godt løken før du heller den over i kjelen sammen med kjøttbuljongen
Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

Når kjøttet har fått romtemperatur bruner du det i en stekepanne alle sider. Jeg har brukt elg i min oppskrift, men du kan selvfølgelig bruke det kjøttet du ønsker
Gravet saltrull av elg

Gravet saltrull av elg

Legg kjøttet en seng av grovt salt, og dekk rullen med salt. Gni inn kjøttet med honning. Sett fatet i kjøleskapet, snu kjøttet en gang til dagen
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

da kan jeg love deg at du får mørt elgkjøtt under en time. saltet vil bare trekke ut enda mer kjøttsaft og pepperet vil bare brenne seg og sette brent smak steken
Hjemmelaget lasagne!

Hjemmelaget lasagne!

her kommer oppskriften verdens beste lasagne. Brun kjøttdeig i olje sterk varme i to omganger. og hvis du har kjøttdeig av elg tilgjengelig anbefaler jeg deg at du bruker det
Reinsdyr på tre måter

Reinsdyr på tre måter

Reinsdyr er for meg kongen av kjøtt, det beste av det beste, en kjøttgave sendt fra Gudene. Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden
Elggryte med sopp ✿ Naturen i en gryte !!

Elggryte med sopp ✿ Naturen i en gryte !!

Mens vi venter ferskt elgkjøtt får vi klare oss med fjorårets fangst. Skav - er rett og slett strimlet kjøtt, som er en urgammel måte og tilberede kjøtt
Langtidskoking av kraft

Langtidskoking av kraft

De er som regel mye sunnere å innta når de har levd et godt liv en naturlig måte og fått det de trenger av næring og mosjon, det gjelder både kjøtt og kraft kokt beina

Lammelår i kokegrop

Det beste er visst et skulderblad av elg, men det er grenser for hva selv mitt uthus inneholder. Denne fordums metode for steking av store mengder kjøtt til festlig lag har røtter helt tilbake til bronsealderen, og var i flittig bruk frem til vikingtid da interessen dabba litt av
Kraft laget på 12-72 timer = sunt

Kraft laget på 12-72 timer = sunt

Det er faktisk en av de beste kildene til flere ulike mineraler og andre stoffer. Kollagen blir brukt i skjønnhetsindustrien, og de selger produkter med kollagen i butikken for en meget høy pris