Grovkutt sjalottløk og hakk hvitløk, fres i stekepanne. I dag serveres oppskrift på enkel hjemmelaget pizzabunn og pizzasaus, med muligheter for egne smaksendringer
- For grove horn kan du bytte ut litt av deigen med sammalt hvete. Den passer perfekt til blant annet pizzabunn og horn, og oppskriften holder til å lage både pestorull og fylte horn
Grunnen til at eg elsker denne pizzabunnen med tunfisk som ingrediens er fordi den er utrulig saftig, får en sprø skorpe, smaker utrulig godt (den smaker IKKJE tunfisk), den er utrulig rask og enkel å lage, krever ingen heving, er utrulig sunn full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande, mektig og glutenfri
Etter en rolig helg på sørlandet, kom vi hjem nokså tidlig søndags ettermiddag og bestemte oss at vi skulle ha chicken tandori som kombinert middag/kvelds, det ga meg jo absolutt muligheten til å stille med hjemmelaget nanbrød, hadde mye rester i kjøleskapet av kulturmelk, lettrømme og creme fraiche så jeg så mitt snitt i å tilby hjemmelaget nanbrød
Jeg vil faktisk si at det er den beste pizzaen jeg har lagd noensinne. I dag har jeg lagd hjemmelagd pizza hvor pizzabunnen ble lagd med squash, egg, ost og mel
Og da tenker jeg ikke på å bruke grovt mel, for korn er korn – altså ikke bra for deg. Jeg lager min pizzabunn på «slump» så noe eksakt oppskrift har jeg ikke, men jeg vil gi dere ingrediensene, og ca mål, så kan du prøve deg frem selv
En skikkelig grovpizzabunn er veldig enkelt å lage. Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen