kanskje ikke verdens beste da, for de lager man sjæl. Da spiste vi dem som en skikkelig burger med brød og tilbehør, men denne gangen tok jeg en litt sunnere versjon
Siden jeg heller ikke har besøkt noen av de andre toppstedene på burgerfronten har jeg ikke noe sammenligningsgrunnlag, men jeg vet i alle fall at burgeren jeg spiste her er den beste jeg noen gang har spist
Her kommer en oppskrift på en veldig enkel en. Nå er det riktignok noen år siden jeg syntes at den tørre og kjipe dobbeldekkeren til en ikke navngitt burgerkjede var verdens beste, men gleden over å kunne spise og grise med hendene er like fullt til stede
Denne gangen kommer jeg med en oppskrift på en god klassiker, hjemmesnekkra burger ala meg. hamburgeren blir saftig og har en god smak av litt frisk oregano, løk og paprika
Jeg har bakt steinalderbrød eller glutenfritt lavkarbobrød (oppskriften finner du HER)om du vil, kjært barn har mange navn, og det brukte jeg i stede for hamburgerbrød eller rugbrød
Jeg synes poteten er helt fantastisk (dags dato er potetfondanten en av mine mest leste oppskrift), og fordi potetkakene jeg laget tidligere ble så utrolig vellykket, valgte jeg å bruke litt av det samme prinsippet i denne burgeren
Dette (tror jeg) er den besteburger jeg noen gang har spist, selve burgeren er saftig og med masse smak, så lag mange og frys ned når du først er i gang, det er alltid kjekt å ha på lur
Her er oppsskriften på en smakskraftig burgerrett med lokale råvarer. Burgerbrød. Del burger brødene i to, smør begge sider med godt rørossmør og grill dem så vidt i en grill panne
I forbindelse med lanseringen av Burger Blue fra Blue Castello var jeg og tre andre bloggere invitert til å lage den besteburgeren innenfor ulike kategorier og fikk en gyllen mulighet til å bli fotografert av en av landets mest anerkjente matfotografer, Stian Broch