I skrivende stund sitter jeg her med en utrolig sliten kropp, spesielt bein og rumpe. Beina mine har gått gjennom tung knebøy, tung rumensk markløft, høyrep lett rumensk markløft, burpees, bulgarsk utfall, haugevis av hipthrusts, løping OG rulling med foamroller denne uka
"Hjemmelaget" kjøttpudding, godt som pålegg eller middag. . Du trenger til 2 store kjøttpuddinger. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
kompost, hønsegjødsel og beinmel eller blodmel for å skremme rådyrene i samme slengen. Blomstring Løkene sier heller ikke nei takk til ei spiseskje bein- eller blodmel når knoppene er sprekkferdige
Åååå jeg har sittet i bilen t/r Hamar i dag mens sola har stekt gjennom vinduet. For et fantastisk vær det er i dag, og det virker som vi rett og slett har hoppet over våren og gått løs på sommeren
Trening av bein og rumpe. Jeg varmer alltid opp på denne måten når jeg skal trene bein. Beinpress. Haha, men jeg må stort sett alltid legge inn en finisher når jeg kjører bein
Gira på å trene bein og rumpe. 5x5 eller 3x5 (3 settx5reps) markløft (annenhver hver uke) 3settx15-20 reps knebøy/frontbøy (annenhver uke) 3 sett x 8 reps på hvert bein utfall med stang foran 4 sett x 10 reps på hvert bein gående utfall med vekt over hodet Settene kjøres med 2-3 minutters pause (ta lengre pause på settene hvis du er nybegynner. Jeg blir i alle fall helt kjørt med gelébein etter denne økta som er 1 av 5 økter jeg kjører i uka nå. 3 sett x 8 reps på hvert bein utfall med stang foran. 4 sett x 10 reps på hvert bein gående utfall med vekt over hodet
For første gang på en måned kjørte jeg i dag noen enkle beinøvelser. Litt bredere bein enn skulderbredde, stabiliser mage og rygg, og sett deg så dypt ned du klarer før du skviser rumpa og presser knærne utover på vei opp igjen
-og inneholdt en del bein. Gi vannet er raskt oppkok, trekk kjelen fra varmen og la stå under lokk til fisken så vidt er gjennomkokt og begynner å løsne fra beinet, 5 – 8 minutter avhengig av tykkelsen på fiskeskivene
Du trenger ikke koke kjøttkraft av bein og rester, fond fungerer også helt greit -og er ett. "Vi kæn itte eta kjøttkaker i brun saus uten pottit og tyting"ஜ
Fjern deretter skinn og bein og sett fisken til side. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Her er det mye fett og bein, men det er fortsatt billig. Bein og fett er veldig smaksrikt, mens fårikål kjøttet er ofte litt seigt og må derfor kokes lenge