Husk at vi alle har vært ny begynnere i noe (jeg er selv ny begynner i PL verden), så det er lov å spørre og ingenting er feil så lenge du er fornøyd og koser deg med det du lager
GRACIELASLIFE - Litt om livet mitt, kortlaging, scrapping og litt mer
Skrei med blomkålpure, chorizovinaigrette og potetklosserI fjor var temaet for skreien fransk, men etter å ha vært på kurs på Kulinarisk akademi ble lysten stor til å lage noe fra Øyvind Hjelles bok "Gourmet for begynnere" stor
Denne oppskriften er hentet fra "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle. Dette er en kokebok jeg bruker ofte, den er full av deilige oppskrifter på retter som selv en amatørkokk kan mestre
Denne oppskriften er hentet fra "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle. Dette er en kokebok jeg bruker ofte, den er full av deilige oppskrifter på retter som selv en amatørkokk kan mestre