Saftig kyllingkjøtt med sprøtt colakaramellisert skinn. Dette har jeg hatt lyst til å lage lenge. Ølhøne innfridde alle forventningene og vel så det om smakfullt og saftig kyllingkjøtt
Beercanchicken, eller beer butt chicken som noen kaller det (ganske logisk. Jeg har sett mange bilder av beercanchicken og hatt lyst å prøve å lage det så lenge
Beercanchicken ser jo bare så groteskt ut, hehe. Man kan servere det til masse forskjellige tilbehør egentlig, men vi lagde pulled chicken (altså man river det fra hverandre med gafler når den er ferdig) og spiste det med salat i hamburgerbrød
A Beer Picnic for a Large Gathering. One can see why. Cold Roast Chicken. The image of picnics as a peaceful social activity can be utilised for political protest, too
Da har reminiscencemannen nok en gang slått til med en ølrett fra Jan Vardøen. Dette ser muligens noe vulgært ut, men saftigere kylling skal man lete lenge etter
Og ja – det ble veldig saftig og godt, men BeerCanChicken var like godt med mindre styr. . Det skal visst være et bra triks å legge kylling og annet fjærkre i saltlake over natta før man steker dem
Her har du min versjon av Beercanchicken, om du vil prøve trenger du følgende. Det florere av oppskrifter på kylling på ølboks på matbloggene om dagen,både norske,svenske,danske og amerikanske matbloggere hyller denne måten å steke kyllingen på, så da måtte jo jeg prøve også, og jeg ble ikke skuffet
Enten det er "Chicken on the Throne", "BeerCanChicken", "Beer Butt Chicken", "Dancing Chicken" eller "Beer in Butt Chicken", så blir denne teknikken stadig mer populær
Men i USA er slett ikkje alle like overbevist om at «BeerCanChicken»-metoden er god nok, deriblant Huffington Post, som med vitskapeleg tilnærming dissekerer metoden og disser alle i fanskaren…