Acknowledging that dry cabin air dulls the palate and dehydration decreases the effectiveness of taste buds, Oliver prescribed a menu of coq au vin, beefbourguignon and veal in cream sauce—hearty, drenched in thick sauce, and well-suited to reheating
Dette er en skikkelig god gryterett, og den er absolutt noe man kan servere til gjester og fest. Vi hadde den nå i helgen, og det smakte nydelig sammen med en god og fyldig rødvin
Her om dagen fikk jeg det for meg at en god gryte, en BeefBourguignon, ville være tinge å lage. BeefBourguignonNok til ca 7 voksne 250 g bagon, grovt delt opp1,5 kg godt grytekjøtt av okse delt i terninger på 3*3 cm100 g mel350 g gulrot, delt i biter på ca 2,5 cm600 g småløk, rensket12 hele fedd hvitløk3 store tomater, uten skinn, grovt hakket3 ss olivenolje7,5 dl oksebuljong1,75 dl cognac1 flakse (7,5 dl) rødvin fra burgund600 g sopp2 ss tørket timian1 ss brunt sukker1 ss tomat pureForvarm ovnen til 170 grader