Beef bourguignon oppskrifter

A Short History of Airline Meals

A Short History of Airline Meals

Acknowledging that dry cabin air dulls the palate and dehydration decreases the effectiveness of taste buds, Oliver prescribed a menu of coq au vin, beefbourguignon and veal in cream sauce—hearty, drenched in thick sauce, and well-suited to reheating
Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

Dette er en skikkelig god gryterett, og den er absolutt noe man kan servere til gjester og fest. Vi hadde den nå i helgen, og det smakte nydelig sammen med en god og fyldig rødvin
Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

Til BeefBourguignon passer det perfekt med Grønnsaksmos til, av gulerøtter, pastinakk eller jordskokker
Flukten fra svinekjøttet, eventuelt historien om en Roadtrip

Flukten fra svinekjøttet, eventuelt historien om en Roadtrip

Her om dagen fikk jeg det for meg at en god gryte, en BeefBourguignon, ville være tinge å lage.  BeefBourguignonNok til ca 7 voksne 250 g bagon, grovt delt opp1,5 kg godt grytekjøtt av okse delt i terninger på 3*3 cm100 g mel350 g gulrot, delt i biter på ca 2,5 cm600 g småløk, rensket12 hele fedd hvitløk3 store tomater, uten skinn, grovt hakket3 ss olivenolje7,5 dl oksebuljong1,75 dl cognac1 flakse (7,5 dl) rødvin fra burgund600 g sopp2 ss tørket timian1 ss brunt sukker1 ss tomat pureForvarm ovnen til 170 grader
Gulerot og Blomkålsmos

Gulerot og Blomkålsmos

Kanskje BeefBourguignon. Mos eller stappe smaker super godt, det er en god variansjon til de faste rotgrønnsakene du får på middagstallerken