Bayonneskinke rester oppskrifter

Bayonneskinke med kålrotstappe og løksaus

Bayonneskinke med kålrotstappe og løksaus

Hell av vannet og sett kjelen tilbake på platen til resterende vann har fordampet. Kokt bayonneskinke servert med kålrotstappe og løksaus er for meg noe av det beste som finnes og noe jeg pleier å servere i løpet av julen
Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris er en rett som rett og slett er fantastisk til å bruke opp rester av mat, mye likt våre retter lapskaus og pytt i panne
Greskinspirert salat med fetaost og oliven

Greskinspirert salat med fetaost og oliven

Av kjøtt kan du velge det du har, jeg har brukt rester av svinefilet, men biffstrimler, strimler av stek, bayonneskinke eller rester av koteletter går like godt
Risotto med gresskar

Risotto med gresskar

Prøv denne risottoen med rester av kalkunmiddagen eller med bayonneskinke til. 1 kg renset gresskar7 ss smør2 ss olje1 sjalottløk450 g ris1,25 dl hvitvin (bruk rester eller kan erstattes med 1 ss hvitvinseddik)ca 7,5 dl varm kraft (eller vann med buljongterning)100 g revet parmesanostSkjær gresskaret i tynne skiver