BASISOPPSKRIFT. Lag basisoppskriften. Lag basisoppskriften. Lag basisoppskriften. Eplekaken tar utgangspunkt i en GLUTENFRI, LAKTOSEFRI OG SUKKERFRI oppskrift som jeg også har brukt på blåbærmuffins og gulrotkake
Denne sausen er basert på basisoppskriften i «The Flying Culinary Circus – den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken» – en kokebok jeg anbefaler på det varmeste
- Se basisoppskrift her. Det er blir dessverre litt lite innlegg fra meg for tiden. Det er travle tider, men mat lages det hver dag, så flere oppskrifter kommer
Basisoppskriften til disse hvitløksbrødene fant jeg hos Eneståendemat. Disse hvitløksbrødene skulle egentlig være i tillegg til middagen, men de smakte bare så vanvittig godt at i steden for å dele de og ha de ved siden av endte vi opp med å spise et helt hver oss uten noe annet til
Dette er en fin basisoppskrift med rom for et vell av variasjon- noe jeg liker. Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones
Basisoppskrift. Nå er det virkelig frukt og bærtider. Med andre ord, det er tid for likør. Opprinnelig var det araberne som begynte å destillere vin på 800 tallet, som de brukte i urtemedisiner
For i dag går jeg litt bort fra min inspirasjon litt lenger sør og gir dere min basisoppskrift på klassisk potetsalat, slik jeg har lagd den i flere år
Tilslutt tømmes alltid eggeblandingen med ost, melk/fløte, salt og pepper over fyllet du har valgt – det er en basisoppskrift som du kan bruke til det aller meste
her får du basisoppskriften. I dag får du oppskrift på en uimotståelig saus/dip. Denne er like god til pensling av grillmat som tilbehør til pommes frites (hjemmelaget pommes frites finner du oppskrift på HER )
Oppskrift på iskaken er basert på min “basisoppskrift” på osteiskake, som kan lages i all verdens digge smakskombinasjoner, som for eksempel cookies and cream osteiskake med salt karamell