Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Hakket frisk persille eller fersk basilikum til garnityr. som en pastarett med kokt pasta penne og revet parmesan, eller som tomatsaus til pannestekt laks, som er en favorittmiddag til min datter
Bland ost, pesto og parmesan, og smør utover fileten. I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesan, fersk hakket basilikum og litt av lime saften. Rasp parmesan og mål klar fløte, kylling kraft og smør
Så stekes de, og blir toppet med mozarella og basilikum, og servert sammen med pasta og tomatsaus. Dette er kyllingfileter som er dyppet i egg og så vendt i en blanding av parmesan og strøkavring
Når pastaen er kokt, siler man av vannet og har i egg, vann, krydder og halvparten av osten som er pisket godt sammen, og om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen
Fri for melk om det ikke benyttes parmesan eller om det benyttes alternativ uten melk. Skjær kyllingfiletene i små strimler og stek dem i olje i en stekepanne
Ha så aspargesene (men spar på noen aspargestopper), pinjekjerner, parmesan, basilikum, hvitløksfedd, salt, olje, saft fra sitron og lime i en blender eller stavmikser og blend til du har en glatt pesto