Jeg elsker gjærbakst, men magen min liker ikke for mye gluten. Ved å tilsette eddik eller sitron og så langtidsheve deigen, brytes fytinsyren i melet ned, næringsstoffene gjøres lettere tilgjengelig og i tillegg blir glutenet lettere fordøyelig
UteneggUten nøtter. Uten nøtter. ♥ Steketemperaturen på 250°C er veldig varm, så pass nøye på at bollene ikke blir brent utenpå og bløte inni. ♥ Steketemperaturen på 250°C er veldig varm, så pass nøye på at bollene ikke blir brent utenpå og bløte inni. Banankake med peanøttkrem og sjokoladeglasur 1 liter melk
Vi bakte en banankake i dag tidlig og, så da er vi sikret frokost et par dager fremover. Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Banankake med bær. Jeg har i tillegg pyntet kaken med noen få hele moreller med stilk fordi jeg synes det ser litt kult ut, men de fleste morellene bør være uten stener
Uten nøtter. Banankake med Nutella- og kaffekrem 50 g gjær. 02. 11. 2015. Hei,. Hva med å lyse opp de mørke novemberdagene med en myk og saftig Hvetekrans fylt med smør, sukker og kanel