det blir uten tvil det mest avanserte bakverket jeg noengang har prøvd meg på. Påsketreet lyste opp stuen min i påsken og etter at svigerforeldre hadde vært på besøk, fikk en jublende svigermor med seg treet hjem til seg
Selv mannen i huset som vanligvis ikke er så begeistret for sitron i bakverk syntes denne var god. Da var det brått siste dag i påsken og jeg skal vende snuta mot spania igjen, litt motvillig,som vanlig går tiden altfor fort når man har ferie Men denne sitron og blåbærkaken kan fint fungere som plaster på såret om det skulle bli tungt å vende tilbaketil hverdagen igjen
Jeg har prøvd litt ulike, men fellesnevneren er at de kverner for grovt eller bare "finhakker" mandlene, med det resultat at bakverket flyter ut under steking
Den hvetemelfølsomme magen i heimen er lykkelig over endelig å kunne fråtse i ferskt bakverk, og jeg er fornøyd med at fryseren er full av hjemmebakst tilpåske
Har blitt hektet på å bruke yoghurt i bakverk så det ble det også i disse. Men nå er det tilbaketil hverdagen og den starter jeg med å bake noen grove rundstykker av spelt
Da kjører jeg offisielt igang med påskeblogging her inne på Bakemester Snipp, oppskriftene fremover vil inneholde mye sitrusfrukter og det vil bli mange gule bakverk,slik at dere kan la dere inspireres til og i påsken