Selv om smaken er helt fantastisk, er det jo litt koselig medbakverk som ser litt lekkert ut også. Skal jeg bake denne flere ganger bytter jeg ut både bunn og sjokoladekrem med egne oppskrifter, som jeg vet funker
Ett nydelig bakverk enten fylt med krem eller bare dekorert med feks melis på toppen. Ved bruk av glutenfritt mel vil ikke vannbakkelsen nødvendigvis bli så høye og flotte som ved bruk av glutenholdig mel men det er helt naturlig da gluten som regel er "byggverk" i det meste av bakverk
Ellers passer steviadråpene ypperlig som tilleggssøtning i ulike oppskrifter som vaniljekrem, desserter, bakverk, pannekake/vaffelrøra, i yoghurtblandinger, smoothier, te, kaffi etc
Vannbakkels er franske, luftige, lette og sprø bakverk. I Frankrike kalles de profiteroles når de fylles medvaniljekrem eller vispet krem og drysses med melis eller dekkes med sjokoladefondant
Denne typen krem blir brukt til å fylle forskjellige typer bakverk som for eksempel vannbakkels. Den mest vanlige smakstilsetningen er vanilje, men du kan godt erstatte det med sitron, lime eller appelsin zest
At jeg kan se de sorte frøene i bakverket, er et kvalitetstegn på det som er laget. Kan du lage vaniljekrem, har du uttallige dessertkombinasjoner som du kan glede familie eller venner med