det blir uten tvil det mest avanserte bakverket jeg noengang har prøvd meg på. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Dette er en loff med kun fire ingredienser, den krever lite arbeid, men det kreves litt tid til heving, men da får du tid til å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe
Selv om smaken er helt fantastisk, er det jo litt koselig medbakverk som ser litt lekkert ut også. Ta kjelen av platen og tilsett sukker og eggeplommer-rør kraftig med en visp til du får en sjokoladekrem som er jevn og klumpfri
*Eggeplommene kan blandes med litt vann og brukes til å pensle bakverketmed*. Disse er fylt med makronfyll/mandelfyll, men de kan også fylles med tykt syltetøy, f
Hvis du passer godt på når du skiller dem kan du bruke hvitene til de nevnte bakverk etterpå. Hvis du ikke har eggeplommer til overs etter å ha laget marengs eller makroner, må du først skille tre egg
For eksempel vil eggehvitens egenskaper danne tusenvis av mikroskopiske luftbobler under pisking som gjør at man får bakverk til å heve, mens eggeplommen vil få supper og sauser til å tykne