Bakverk med eggeplommer oppskrifter

cloud bread

cloud bread

Det som er så spesielt med dette "brødet" er at det nesten ikke inneholder karbohydrater, det er glutenfritt, lages uten korn/mel og er kalorifattig
Baileys Chocolat Luxe Mousse Cake

Baileys Chocolat Luxe Mousse Cake

det blir uten tvil det mest avanserte bakverket jeg noengang har prøvd meg på. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Loff

Loff

Dette er en loff med kun fire ingredienser, den krever lite arbeid, men det kreves litt tid til heving, men da får du tid til å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe
smash kake

smash kake

Selv om smaken er helt fantastisk, er det jo litt koselig medbakverk som ser litt lekkert ut også. Ta kjelen av platen og tilsett sukker og eggeplommer-rør kraftig med en visp til du får en sjokoladekrem som er jevn og klumpfri
Gule Bomber

Gule Bomber

Brunt sukker gir en god karamellaktig smak i bakverk. Hva med deg. Fordi det er vel noe med denne gule kremen som ikke alle får helt til
MORMORS LUFTIGE MAKRONSNURRER

MORMORS LUFTIGE MAKRONSNURRER

Det sies at å elte inn mykt smør i deigen til slutt skal gi et ekstra luftig og godt resultat på det ferdigstekte bakverket
17-Mai kaken nummer 1?

17-Mai kaken nummer 1?

Bakverk. Gjør det gjerne i eget glass, da du ikke må ha med noe plomme. Visp eggeplommer og egg godt sammen i en bolle
Lemon curd

Lemon curd

Som krem i kaker, som fyll i cupcakes, franske makroner eller andre kaker, som marmelade på scones eller andre bakverk
Waterloo

Waterloo

Jeg er lei kaker med mye deig og søtt sjokoladefyll og har bestemt meg for å bli en mester på franske bakverk og dette er min enkle start
Mandelflette

Mandelflette

Enkelt, greit, klassisk og fantastisk godt bakverk til de små anledninger. Deilig, saftig mandelflette med mandelfyll
Halvgrove horn.

Halvgrove horn.

Brød og bakverk. Det gir i hvert fall meg minner fra en svunnen tid med hjemmeværende mamma. Brød og bakverk
Gelé med vaniljesaus

Gelé med vaniljesaus

Hvis du passer godt på når du skiller dem kan du bruke hvitene til de nevnte bakverk etterpå. Hvis du ikke har eggeplommer til overs etter å ha laget marengs eller makroner, må du først skille tre egg
1 matvare jeg ALLTID har i kjøleskapet

1 matvare jeg ALLTID har i kjøleskapet

For eksempel vil eggehvitens egenskaper danne tusenvis av mikroskopiske luftbobler under pisking som gjør at man får bakverk til å heve, mens eggeplommen vil få supper og sauser til å tykne
Påskemakroner med sitron

Påskemakroner med sitron

Til påske skal de selvfølgelige være gule, og siden dette er et utrolig søtt bakverk ville jeg friske de opp litt med å smaksette de med sitron