Selv om smaken er helt fantastisk, er det jo litt koselig medbakverk som ser litt lekkert ut også. Skal jeg bake denne flere ganger bytter jeg ut både bunn og sjokoladekrem med egne oppskrifter, som jeg vet funker
Bakverk. Gjør det gjerne i eget glass, da du ikke må ha med noe plomme. Skill eggehvitene fra plommen. sukker og pisk dette mens du blander resten av sukkeret med maizena
Ifølge wikipedia er vaffel et «bakverk» med liknende basis som pannekaker, hvor de vanligste ingrediensene er hvetemel, melk, egg, sukker og smeltet fett
Det bidrar til å få seige, deilige og luftige bakverk. Pisk eggehvitene og vaniljen til eggehvitene er halvmyke og du kan lage myke spor i marengsen som «flyter sammen» igjen ganske raskt
For eksempel vil eggehvitens egenskaper danne tusenvis av mikroskopiske luftbobler under pisking som gjør at man får bakverk til å heve, mens eggeplommen vil få supper og sauser til å tykne