Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
På bildene ser du at det brukt søtpoteter i skiver istedenfor potetbåter – det er et godt alternativ, fordi denne matretten kan varieres både etter årstid og det du har i kjøleskapet
Det var høyrygg av okse i sous viden litt under to døgn, pølser fra fjellgris, indrefilet av svin med timian (også fra fjellgris) grillspyd av lam med hvitløk og chili, og en mengde grønnsaker/tilbehør, som grilla fersk mais, tyrkisk pepper (nei, ikke den), aubergine, hummus, og ikke minst det som kanskje er min favoritt
BAKTEGRØNNSAKER. Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
// Baktegrønnsaker i olivenolje, balsamico og lønnesirup //. FORSLAG TIL ANDRE BAKTEGRØNNSAKER- Krydra bakte potetbåter- Bakt potet med kryddersmør- Ovnsbakt rosenkål
Dra kalkunstykket fra hverandre, kutt opp grønnsakerog riv ost. Det går en stund mellom hvert innlegg og nå fikk jeg lyst til å dele denne godbiten med dere