Bakte grønnsaker og poteter oppskrifter

Bakte grønnsaker

Bakte grønnsaker

Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Bakte grønnsaker

Bakte grønnsaker

På bildene ser du at det brukt søtpoteter i skiver istedenfor potetbåter – det er et godt alternativ, fordi denne matretten kan varieres både etter årstid og det du har i kjøleskapet

Restemat: Bakte poteter til overs? Bak dem en gang til!

Det var høyrygg av okse i sous viden litt under to døgn, pølser fra fjellgris, indrefilet av svin med timian (også fra fjellgris) grillspyd av lam med hvitløk og chili, og en mengde grønnsaker/tilbehør, som grilla fersk mais, tyrkisk pepper (nei, ikke den), aubergine, hummus, og ikke minst det som kanskje er min favoritt
Karbonader med timian, bakte grønnsaker og pepperrotdressing

Karbonader med timian, bakte grønnsaker og pepperrotdressing

BAKTEGRØNNSAKER. Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbaktegrønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Bakte rotgrønnsaker

Bakte rotgrønnsaker

Ovnsbaktegrønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Glaserte grønnsaker i ovnen

Glaserte grønnsaker i ovnen

// Baktegrønnsaker i olivenolje, balsamico og lønnesirup //. FORSLAG TIL ANDRE BAKTEGRØNNSAKER- Krydra bakte potetbåter- Bakt potet med kryddersmør- Ovnsbakt rosenkål
Bakt potet med pulled turkey og spekeskinke

Bakt potet med pulled turkey og spekeskinke

Dra kalkunstykket fra hverandre, kutt opp grønnsakerog riv ost. Det går en stund mellom hvert innlegg og nå fikk jeg lyst til å dele denne godbiten med dere
Ovnsbakte grønnsaker med kikerter og smørbønner

Ovnsbakte grønnsaker med kikerter og smørbønner

– Olivenolje, saften av en sitron, salt og nykvernet pepper. Hell over en generøs dæsj med olivenolje, salt og pepre godt, og hell over sitronsaften