Kaken er pyntet med krem og bær, formet som det norske flagget. Leter du etter en god kake eller dessert å bake til nasjonaldagen håper jeg du finner noe fristende her
Denne er virkelig god, og en klar vinner til dessert hvis du vil imponere. Bringebærkrem. Bringebærkrem. Mos bringebærene sammen med melis, og bland de så forsiktig inn i kremen
Deles opp med en skarp kniv og server gjerne med friske bær. God både som kake og som dessert. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Dette er en stor suksesskake som dekkes med både deilig Firkløverkrem og gul suksesskrem, og deretter søt, pisket fløtekrem og til slutt masse friske bær
Ha i røren, og fordel ripsbærene oppå røren. I dag har jeg blant annet benyttet dagen til å plukke rips i min mors hage, og nå i ettermiddag er ripsen blitt renset og fryst ned, slik at jeg kan ta den frem til vinteren og bruke den til kaker, desserter og smoothies