Ikke bare smaker det godt til indiske retter og kyllingsupper du kan også tilsette mye forskjellig snadder på nanbrødet og spise det som en egen rett alene, ihvertfall hvis du elsker slik bakst like godt som meg
Ikke bare smaker det godt til indiske retter og kyllingsupper du kan også tilsette mye forskjellig snadder på nanbrødet og spise det som en egen rett alene, ihvertfall hvis du elsker slik bakst like godt som meg
Hei, regner med at jeg kan bytte ut skyr til frokost med gresk yoghurtnaturell. 1 0% yoghurt + 5 nøtter. Kyllingsalat + 5 nøtter + 0% yoghurt. Jeg pleier å poste ukesmenyer her på bloggen, men 7 middagsforslag, noen matpakke forslag, ukas bakst, ukas lille søte, osv. 150 gram kylling, kalkun, svin eller biff 2-3 egg 200 gram skyr, gresk yoghurt, lett yoghurt, kesam eller cottage cheese 200 gram skaldyr eller hvit fisk 150 gram laks eller ørret. lurte litt på når du skriver 10 % yoghurt, kan man bytte det ut med kesam med vanlijesteviadråper. Det står 1 (en ) 0% yoghurt. 150 gram kylling, kalkun, svin eller biff 2-3 egg 200 gram skyr, gresk yoghurt, lett yoghurt, kesam eller cottage cheese 200 gram skaldyr eller hvit fisk 150 gram laks eller ørret
Eller legg til noen spiseskjeer med cottage cheese i vaffelrøra/ pannekakerøra eller bakst. )Legg til noen spiseskjeer oppi naturellyoghurten, og vips har du økt proteininnholdet
Squash er en lettanvendelig grønnsak og den kan kombineres i bakst og middager. Mine erfaringer så langt med squash i bakst er at den blir saftig og myk- ikke harde stekeskorper med «motstand» i
Jeg har hatt hele bananer liggende i frysen, og fant ut at det var på tide å få brukt dem, det samme med fløte som også hadde vært fryst og yoghurtnaturell som var tenkt å bruke før jul til en eller annen bakst jeg har glemt ut nå
eks bakst, vafler, kaker, grøt, yoghurter, smoothier etc. Kokosyoghurt med varme blåbær. Ekte vaniljepulver bruker jeg for å få en ekstra god vaniljesmak i yoghurten
Snart er det mai måned og konfirmasjonstid så da vil det komme litt tips om bakst til det, så titt gjerne innom her snart igjen og legger du igjen en kommentar blir jeg ekstra glad