Baksten er tung og kompakt Siden glutenfri bakst er vanskeligere å få til enn bakst MED gluten gjør at jeg anbefaler alle somIKKE har cøliaki eller plages veldig med gluten intoleranse, og bake MED gluten
Tips Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Jeg hadde en eggeplomme til overs fra annnen bakst, så jeg rørte ut eggeplommen med litt vann og penslet loffen med det, men du kan pensle med melk, eller vann
Ta ut smørklumpene fra fryseren, stikk hull på bollene med en finger og plasser en klump med fyll i hullet, prøv å lag hullet så dypt at ikke fyllet blir liggende oppå bollene, de skal være så langt nedi som mulig
-) jeg synes det er utrolig morsomt å bake sunn bakst. Ikke minst synes jeg baksten smaker så mye bedre når jeg vet den gjør godt for kroppen i tillegg til å være GOD
Så, for en gangs skyld kommer en oppskrift som du ikke kan spise om du har cøliaki. Spis dem som de er, til frokost, lunch og kvelds med pålegg, eller som tilbehør supper, salater og gryteretter
Men husk alltid å smake på egen bakst før de går i fryseren. Alt som er gjort er bra tenker jeg, og når man først er litt hanglete kan man like greit være hjemme å bake litt