Med disse rådene ønsker jeg dere alle lykke til med en mindre tørr glutenfri bakstOppskrifterpå brød og rundstykker ligger under kategorien Brød og rundstykker
Tilsettså honningen og bland godt. Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt. Disse polarbrødene er også veldig gode, litt grovere enn de forrige brødene
Og har du noen til overs kan de enkelt frysesnedå spises en annen dag. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert. Men før det er Fredag må vi fullføre Torsdagen, og som vanlig deler eg ei søt oppskrift som kan passe som sunn helgebakst for dere lesere
Jeg var også innom matbloggen , der jeg fant mange gode tips til en vellykket makronbakst. Disse kan fryses og brukes til en annen bakst ved en annen anledning