Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Etter endel fram og tilbake fant jeg inspirasjon for Challah bun, på bloggen Hearthandhospitality, men med amerikanske mål ble ikke oppskriften helt lik
Fyll gjerne med rosiner og/eller sjokolade. - Sett deigen til heving i 30 minutter- trill bollene og la de etterheve i 1 time- Pensl de medegg - Sett i ovnen i 10-15 minutter - 180 grader
olje som du visper inn med to egg og så…. Oppi med melet. Normalt sett er jeg ikke så glad i å kaste meg over gjærbakst- bare det at deigen må heve gjør at jeg tenker at det tar for lang tid
Bakt marsipan med søtpotetfyll. Sukkerfri, glutenfri , raw , paleo og uten egg. Her får du en super oversikt over alternativ julebakst uten gluten og hvitt tilsatt sukker, og sunnere julegodt og sjokolade
Det gir fuktighet og tekstur til bakst og bruner lett. Du kan mose bananbitene mer eller mindre med gaffelen ettersom hvor mye bananbiter du vil ha i sconsene
Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakstmed ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende
Pensle evt med et sammenvispet egg. Med disse rundstykkene er det frokost før du aner. Rundstykkene er saftige, proppfulle av fiber og protein, i tillegg til å være glutenfrie
Baksten er tung og kompakt Siden glutenfri bakst er vanskeligere å få til enn bakstMED gluten gjør at jeg anbefaler alle som IKKE har cøliaki eller plages veldig med gluten intoleranse, og bake MED gluten
Den hadde samme «bindende» effekt som egg og ga liten, hvis ikke noe smak til baksten. Jeg har selv prøvd denne linfrø løsningen flere ganger i julebaksten og det fungerte veldig fint