Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og med riktig pålegg ble de raskt en favoritt
Jeg hadde en eggeplomme til overs fra annnen bakst, så jeg rørte ut eggeplommen med litt vann og penslet loffen med det, men du kan pensle medmelk, eller vann
Jeg kan ikke forstå hvorfor man vil ødelegge så mye god mat med kjedelige luftboller laget av hvetemel, sukker, ekstra gulten og rare tilsettningsstoffer
Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg er glad i fersk bakst i alle slags former. Og det er lite som kan måle seg med et nydelig grillmåltid… servert med verdens beste foccacia
#skolebrød #hjemmelaget #heimebaka #skoleboller #gjærdeig #vaniljekrem #bakst #melisglasur #purker. Avkjøles på rist før de smøres medmelisglasur og dyppes i kokos
Sukkerfri, magrere, fiberrike og alternativt melkefri - Fiberfin er fiber som gjer baksten grov i skjul, som skikkelig grovbrød uten at det påvirker smak og konsistens
Eg har på maldonsalt og kverna svart pepper og ein liten dash med god olivenolje over. I brøda har han bytta ut fint mjøl medfullkornshvetemel og litt sammalt hvete
Den lange fermenteringen frigir mer umamismak i brødet, og gir også en mer holdbart og saftig bakst. fullt av smak og veldig sunt, Lang hevetid, ekstra kli, mye frø og lite salt
I og med at det er lite gjær i deigen trenger deigen litt mere tid enn vanlig til å heve, og den blir hellet ikke så stor som en vanlig gjærbakst, så et par timer trenger den til heving